DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa de fotbal a IPJ Dolj, IPA Regiunea 1 Dolj, a câstigat un nou turneu internaţional de fotbal, de această dată în Bulgaria la Burgas.

În perioada 04 – 06 iunie, în localitatea bulgară Burgas, situată pe malul Mării Negre, a avut loc a XII-a ediție a Turneului Internațional de minifotbal destinat lucrătorilor din sistemul de apărare naționala/ordine publică.

La acest turneu au participat 24 de echipe din 10 ţări, Bulgaria, România, Serbia, Muntenegru, Turcia, Croația, Macedonia, Polonia, Albania şi Bosnia.

„După o calificare facilă din grupă, pe care a câștigat-o detașat, echipa polițiștilor doljeni şi-a arătat clasa şi în sferturile şi semifinala turneului, calificându-se detaşat în marea finală.

În ultimul act al competiţiei, echipa poliţiştilor doljeni a întâlnit echipa poloneză IPA Olsztyn, impunându-se categoric cu scorul de 6-1.

Suntem mândri şi îi felicităm pe colegii noştri pentru încă o victorie, urându-le totodată mult succes în competiţiile viitoare”, este mesajul IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.