VIDEO | Etajul patru de la SCJU Craiova, amenajat pentru a primi...

VIDEO | Etajul patru de la SCJU Craiova, amenajat pentru a primi pacienți cu noul coronavirus

3.703
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Etajul al patrulea din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a fost pregătit pentru a primi pacienți infectați cu noul virus, prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, efectuând o vizită, miercuri, la unitatea medicală pentru a vedea cum stau lucrurile aici.

Potrivit Prefecturii Dolj, au fost pregătite pentru bolnavi COVD-19, 90 de paturi.

Cei din conducerea SCJU Craiova i-au prezentat prefectului situația, menționând că etajul patru este acum gata să primească pacienți infectați cu noul coronavirus.

Totodată a fost gândit și un circuit în acest sens, directorul medical Bogdan Fănuță menționând că a fost amenajată o intrare separată a bolnavilor COVID-19 care vor fi internați aici.

În ceea ce privește testarea, la linia Real Time PCR ce a fost montată ieri în laboratorul de genetică medicală (Centrul Regional de Genetică Medicală) al SCJU Craiova se lucrează deja, iar aici pot fi prelucrate zilnic între 150 și 200 de probe.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    188

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.