DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

13 bărbați din Calafat au fost reținuți, luni, în urma a 12 percheziții domiciliare efectuate de către polițiști, cele 13 persoane fiind implicate în scandalul de acum 10 zile când un polițist care a vrut să aplaneze conflictul a fost lovit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate și mai multe obiecte folosite în timpul scandalului.

“În cursul acestei zile, polițiști din cadrul IPJ Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat. 13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe”, a declarat Grădinaru.

Aceștia au fost implicați în scandalul din data de 9 decembrie, bănuindu-se că bărbații ar fi pătruns fara drept în locuința unei femei din Calafat, participând si la o încăierare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

De asemenea, cei trei ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de la săvârșirea faptelor.

Cei 13 bărbați vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, marți.

“Față de cele 13 persoane a fost dispusă reținerea pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În data de 18 decembrie, urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a conchis Grădinaru.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.