DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Turcia, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns sub paravanul cabinei unui autocamion, a fost depistat la Punctul de Frontieră Calafat, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră, noaptea trecută, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la Frontiera Calafat, un cetăţean turc la volanul unui autocamion marca Volvo, înmatriculat în Turcia. Acesta transporta pepeni, din Turcia în Germania.

Cu ocazia controlului asupra mijlocului de transport, în partea superioară a cabinei, a fost descoperit ascuns, sub paravan, un bărbat.

„Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în bagajul bărbatului o carte de identitate valabilă, eliberată de autoritățile din Turcia. Persoana în cauză, în vârstă de 20 ani, a declarat că în urmă cu două zile a plecat din Turcia  şi intenționa să ajungă în Franţa, unde are rude. De asemenea, a mai declarat că la destinaţie urma să plătească şoferului suma de 1.500 de euro”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Călătoria celor doi bărbați a fost întreruptă și conform protocolului româno-bulgar, persoana în cauză, şoferul, cât şi mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.