DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Plimbarea cu barca sau cu hidrobicicleta continuă să fie una dintre cele mai bune variante de relaxare pentru craioveni sau pentru turiștii care ajung în Parcul „Nicolae Romanescu” din Bănie.

Activitatea de închiriere a bărcilor și hidrobicicletelor a fost reluată la sfârșitul lunii martie a acestui an și, potrivit Regiei de Administrare a Fondului Locativ din Craiova,  tarifele și programul nu s-au modificat.

„RAADPFL Craiova a reluat activitatea de închiriere a bărcilor și hidrobicicletelor pe 30 martie. Programul și tarifele au rămas neschimbate, respectiv 10,5 lei pentru o jumătate de oră și 21 de lei pentru o oră”, a explicat Aurelia Filip, director RAADPFL Craiova.

Regia craioveană pune la dispoziție zece bărci și cinci hidrobiciclete, programul de lucru fiind intervalul orar 10.00 –19.00.

În această minivacanță de Sfânta Maria, în parcul din Bănie au ajuns foarte multe persoane, cei care nu au ales o plimbare pe lac, cu barca, optând pentru biciclete sau pur și simplu pentru o plimbare pe aleile parcului și o vizită la grădina zoologică.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.