VIDEO/FOTO. Craiovean implicat în cazul actelor de cruzime asupra unui bărbat și...

VIDEO/FOTO. Craiovean implicat în cazul actelor de cruzime asupra unui bărbat și a unei femei din Italia. Tânărul a fost reținut

4.383
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Craiova, cel de-al șaselea suspect în cazul tâlhăriei cu folosirea de cruzimi din Lanciarno, provincia Chieti, Italia, a fost reținut, marți de către polițiștii doljeni. Acesta și alți cinci tineri au torturat o familie de italieni, la sfârșitul lunii septembrie, femeii tăindu-i urechea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, bărbatul era dat în urmărire internațională.

cursul zilei de marți, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi”, a declarat Grădinaru.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Activităţile s-au desfăşurat în cooperare cu reprezentanţi ai Poliției Italiene și Biroului Ataşatului de Afaceri Interne din Italia, a mai spus Grădinaru.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7135

    E plina Craiova de smecherasi din astia de 3 lei.. ei se cred smecheri dar sunt vai de capul lor de retarzi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.