VIDEO/FOTO. Craioveni surprinși în timp ce rup flori de pe domeniul public

VIDEO/FOTO. Craioveni surprinși în timp ce rup flori de pe domeniul public

1,400
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulți craioveni au fost surprinși, în ultima perioadă, rupând florile din zonele publice ale urbei, faptă care, potrivit reprezentanților  Regiei de Fond Locativ al Craiovei, nu are nicio scuză.  

Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova, a postat pe pagina de Facebook, câteva fotografii cu cei prinși în flagrant, reacțiile craiovenilor neîntârziind să apară.

„A început recoltatul de trandafiri. Unii așa își cuceresc nevasta, alții își impodobesc curtea cu tagetes-ul plantat, ieri, pe linia mediană din Lăpuș. Vă rog să luați atitudine. Ei sunt puțini, noi, cei care iubim frumosul, suntem mulți”, a scris directorul RAADPFL Craiova pe pagina sa de Facebook.

Oamenii consideră că în astfel de situații se impune intervenția polițiștilor locali, unul dintre cetățeni amintind faptul că și în Grădina Botanică se întâlnește acest fenomen.

Conform legii, distrugerea/deteriorarea spațiile verzi și materialul dendofloricol existent prin rupere, tăiere, călcare sau orice alte mijloace, constituie contravenție și se sancționează cu amendă.

https://www.facebook.com/rela.filip/videos/pcb.2745398805535315/2745392215535974/?type=3&theater

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  426

  Asta este educatia si nici nu se vrea schimbare! Amenzi usturatoare si am terminat cu animalele!

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7472

  Bolnavul ala lua si el trandafiri sa-i puna in salonul din spital sa nu-i mai dea mucegaiul si mirosul de mizerie in bot )

  Nici cu aia/ala care a filmat pe ala luand trandafiri din clip nu ma plang.
  A oprit pe banda 2.. incurcand traficul si ii si zbiera bairamul de muzica populara din boxe… ca sa-l filmeze pe ala din trandafiri.. bleah…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.