VIDEO-FOTO. Incendiu la un centru de dezmembrări auto în Bariera Vâlcii

VIDEO-FOTO. Incendiu la un centru de dezmembrări auto în Bariera Vâlcii

6.720
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu de proporții a izbucnit, marți, la un depozit de depozit de dezmembrări auto din cartierul Bariera Vâlcii din Craiova, pompierii încercând de două ore să stingă focul.

UPDATE/ Peste 45 de pompieri din cadrul ISU Dolj, cu 10 autospeciale de lucru cu apă și spumă de la ISU Dolj și trei autospeciale de la serviciul privat pentru situații de urgență intervin la această oră la incendiul din Bariera Vâlcii. Au trecut trei ore de la izbucnirea focului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, ard cauciucuri și materiale plastice rezultate în urma dezmembrărilor auto.

„Incendiul a izbucnit în cartierul Bariera Vâlcii la un depozit de dezmembrări auto. Ardeau materiale combustibile (cauciucuri, mase plastice, deșeuri) rezultate în urma dezmembrărilor auto. Nu sunt victime. Intervine Detașamentul 1Pompieri Craiova cu trei autospecialele de lucru cu apă și spumă”, a declarat Cocoșilă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.