DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ilie Balaci a fost înmormântat, marţi după-amiază, la Cimitirul Sineasca din Craiova, mii de persoane participând la ceremonie. 

Imediat după ora 13.00, cortegiul funerar a plecat de la Stadionul „Ion Oblemenco“, iar după o slujbă la Biserica „Sfântul Ilie“ din centrul Craiovei, a parcurs mai multe străzi din oraş, oprindu-se în faţa primăriei şi la Universitate.

Fostul mare fotbalist a fost înmormântat cu onoruri militare asigurate de Garnizoana Craiova din cadrul Brigăzii Multinaționale Sud-Est, la cimitir fiind prezenți toți cei care l-au iubit și l-au admirat pe Ilie Balaci.

Totodată, el va primi, post mortem, Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, iar bulevardul care duce spre stadionul din Craiova se va numi „Ilie Balaci”.

Ilie Balaci,în vârstă de 62 de ani, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima, a murit, duminică dimineață, din cauza unui stop cardio-respirator.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.