(VIDEO/FOTO) O cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat la Teasc

(VIDEO/FOTO) O cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat la Teasc

2.874
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O autoutilitară care circula pe DN 55, în localitate Teasc, s-a răsturnat, miercuri după-amiaza, într-o curbă, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. ISU a intervenit la fața locului pentru a asigura și curăța zona dată fiind încărcătura autovehiculului, care transporta Hidroxid de Sodiu. Traficul a fost deviat pe o altă rută.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliția al Județului (IPJ) Dolj, în urma evenimentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Conducătorul Tir-ului este un cătățean bulgar.

Din informațiile ISU Dolj, pentrucă tir-ul era încărcat cu Hidroxid de Sodiu, pompierii au intervenit cu o autospecială de cercetare bacteriologică, radiologică și nucleară și o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dolj.

Traficul va fi blocat până la finalizarea intervenției ISU. Circulația a fost deviată pe o rută alternativă, prin comuna Teasc”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Sursa foto cover: Denis Li/Facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Foto interior: ISU Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.