(VIDEO/FOTO) Patru mașini au ars, azi-noapte, în 1 Mai

(VIDEO/FOTO) Patru mașini au ars, azi-noapte, în 1 Mai

7.716
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Incendiu, azi-noapte, în cartierul 1 Mai, din Craiova. O mașină a luat foc și flăcările s-au extins la alte autoturisme parcate în lateralele acesteia. Potrivit reprezentanților ISU Dolj, cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Pompierii craioveni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 03.45, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la patru autoturisme aflate în parcarea din zona blocului S38, din Cartierul 1 Mai. La sosirea celor două autospeciale și echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la comportimentul motor și habitaclu al autoturismului de la care a pornit incendiul, iar cele trei autoturisme aflate parcate în apropierea acestuia au fost afectate de incendiu.

În urma incendiului a ars primul autoturism în proporție de aproximativ 90%, două în proporție de aproximativ 80% și unul în proporție de aproximativ 10 %. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric neizolat corespunzător”, a precizat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt din cadrul ISU Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.