VIDEO. Galeria FC Universitatea Craiova, mesaj de susținere pentru medici

VIDEO. Galeria FC Universitatea Craiova, mesaj de susținere pentru medici

5.797
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,75)

Ultrașii din Peluza Sud 97, galeria FC Universitatea Craiova, au aprins, duminică seara, torțe și au scris un mesaj de susținere pentru medicii și pacienții infectați cu noul virus, acțiunea fiind derulată lângă Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova. 

Aceștia au scris pe un banner mesaj de susținere, menționând că astfel sunt alături de cei care trec prin situații neplăcute, dar și de cadrele medicale care lucrează la foc continuu.

„Azi am afișat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” un mesaj de susținere pentru tot personalul medical care în această perioadă se dedică în totalitate tratării pacienților infectați cu Covid-19”, spun ultrașii din Peluza Sud 97

„Nu sunteți singuri, nu dați înapoi,

Peluza Sud alături de voi!”

Suntem alaturi de voi! Mulțumim!”, este mesajul galeriei.

COVID

Azi am afișat la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" un mesaj de susținere pentru tot personalul medical care în această perioadă se dedică în totalitate tratării pacienților infectați cu Covid-19. "Nu sunteți singuri, nu dați înapoi,Peluza Sud alături de voi!"Suntem alaturi de voi! Mulțumim!

Gepostet von Peluza Sud 1997 am Sonntag, 15. März 2020



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7669

    Oare cate paturi cu suport ventilatie au astia la spitalul 3. Sunt oare mai multe de 20? Ca sa ai sanse impotriva covidului iti trebuie pat de terapie intensiva CU SUPORT VENTILATIE fiindca virusul da in cazurile grave penumonie (se inunda plamanii cu lichid si infectie si nu mai poti respira decat ventilat mecanic) Sa fim seriosi. Si rata de deces conform graficelor mondiale si actuale din italia arata ca 50% din cei ventilati mecanic mor si nu supravietuiesc. Situatia e dramatica. Peluzele si galeriile sa stea acasa. Ar face mai bine societatii asa.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.