VIDEO. Gorjean dat în urmărire internațională, prins de polițiștii doljeni

VIDEO. Gorjean dat în urmărire internațională, prins de polițiștii doljeni

3.892
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgu Jiu, pe numele căruia exista mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de delapidare, a fost prins de către polițiștii doljeni, joi, în municipiul Craiova. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, faptele ar fi fost comise în Germania, autoritățile de acolo emițând mandatul european de arestare pe numele gorjeanului.

„La data de 29 august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului și Biroului Rutier Craiova au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj. Poliţiştii au stabilit faptul că, faţă de bărbatul în cauză, autorităţile judiciare din Germania au introdus o semnalare în baza unui mandat european de arestare, pentru comiterea unei infracţiuni de delapidare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.