DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei persoane au fost rănite, luni, după ce au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc la limita dintre Dolj și Mehedinți. 

Potrivit ISU Dolj, au fost anunțate trei victime conștiente și cooperante.

Una a fost preluată de EPA Dolj și două de SAJ Dolj.

În impact au fost implicate mașina condusă de un șofer din Gorj și microbuzul la volanul căruia se afla un bărbat din Dolj.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că un autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani, comuna Țânțăreni, județul Gorj, care se deplasa pe DN 6, din direcția Filiași către Strehaia, a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Călărași, județul Dolj, care circula din sens opus. În urma accidentului rutier, conducătorul autoutilitarei, o femeie, de 52 de ani, pasageră în autoturism și un bărbat, de 47 de ani, pasager al autoutilitarei, au transportati la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Daniela Pîrvulescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto/video: News Oltenia.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.