DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au participat la o activitate de ecologizare, pe malurile râului Jiu, luni dimineață, în cadrul campaniei „Gândesc Verde, Gândesc Curat”.

Campania, demarată în saptămâna în care Poliția Română sărbătorește 201 ani de la înființare, își dorește să transmită un semnal cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

„Alături de cei peste 50 de poliţişti doljeni au venit şi prietenii noștri voluntari de la Caravana Ecologizării, activitatea beneficiind de sprijinul operatorului de salubritate Iridex. De asemenea, activități de ecologizare au avut loc și în Pădurea Țărănească Balasan, ce aparține Ocolului Silvic Perișor. Acţiunea de azi s-a realizat prin eforturile noastre comune, din dorința de a contribui la eliminarea deșeurilor din natură şi la protejarea mediului înconjurător, precum și la conștientizarea importanței depozitării deșeurilor în locuri special amenajate. Sănătatea noastră depinde de sănătatea mediului în care trăim”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Astăzi, peste 1.500 de kilograme de deşeuri au fost strânse și urmează a fi reciclate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.