(Video) Măgar fără stăpân, salvat de Poliția Animalelor și plasat într-un adăpost...

(Video) Măgar fără stăpân, salvat de Poliția Animalelor și plasat într-un adăpost din Desa

2.018
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un măgar lăsat nesupravegheat prin comuna Plenița, județul Dolj, a fost salvat și dus într-un adăpost pentru animale, după ce joi, o femeie de 53 de ani, din comuna Desa, președintele Asociației „Măriuța”, a semnalat că animalul era pe domeniul public.  

Polițițiști din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au mers în comuna Plenița unde au identificat un animal care nu era microcipat şi nici nu prezenta alte elemente care să conducă la identificarea acestuia.

„Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii, însă nu a fost identificat proprietarul animalului, stabilindu-se totodată că nu au fost depuse sesizări privind furtul sau pierderea acestuia. De asemenea, din discuţiile purtate cu cetăţenii, poliţistii au stabilit că animalul se afla nesupravegheat prin localitate de aproximativ o săptămană. Avand în vedere aspectele constatate, poliţiştii au emis un ordin de plasare a animalului într-un adăpost, pentru o perioadă de 45 de zile, fiind transportat şi plasat într-un adăpost din comuna Desa”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au constatat că animalul nu prezintă leziuni la nivelul corpului şi are o stare de sănătate bună.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7702

    Ajunge salam..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.