(Video) Noi imagini de pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești. Lucrări axate pe...

(Video) Noi imagini de pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești. Lucrări axate pe poduri și pasaje

5.877
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcția Regională Drumuri şi Poduri Craiova a postat, în această după-amiază, noi imagini cu șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești, tronsonul 2, loturile 1 și 2. 

Potrivit reprezentanților DRDP Craiova, în aceasta perioadă, constructorul se axează mai mult pe lucrările structurilor podurilor și pasajelor, deoarece umiditatea din sol nu permite lucrări la terasamente pe mare parte din tronson.

Proiectul „Drum Expres Craiova-Pitești” prevede construirea până la sfârșitul anului 2023 a 121,185 km de drum expres ( 2X2), 10 intersecții rutiere, 75 de poduri și pasaje, 25 de intersecții, 15 poduri/pasaje la noduri rutiere/ drumuri de legătură, 8,85 drumuri de legătură.

Imagini de astăzi cu tronsonul 2, loturile 1 și 2, șantierul Drumului Expres Craiova – Pitești. În aceasta perioadă constructorul se axează mai mult pe lucrările structurilor podurilor și pasajelor, deoarece umiditatea din sol nu permite lucrări la terasamente pe mare parte din tronson.#drumexpres #drdpcraiova

Gepostet von DRDP Craiova am Donnerstag, 4. Juni 2020



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Ma bucur sa vad ca se face ceva! Sper sa nu se inpotmoleasca in cine stie ce bazaconie cum se obisnuieste pe la noi!

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-11-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    10

    Este o veste buna, sper sa nu descopere vreun sit arheologic sau vreun gandac pe cale de disparitie care sa intarzie lucrarile!
    Dati bataie baieti!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.