(Video) Patron din Craiova, amendat cu 14.000 de lei într-o singură noapte....

(Video) Patron din Craiova, amendat cu 14.000 de lei într-o singură noapte. Nunţi organizate fără a respecta ora de închidere şi numărul de invitaţi

18.482
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

Administratorul a două restaurante din Craiova a fost amendat, după ce în noaptea de marţi spre miercuri a organizat petreceri de nuntă fără a respecta numărul maxim de invitaţi acceptaţi la astfel de evenimente şi fără a ţine cont că locaţiile se închid la ora 2.00. 

Acesta a primit patru amenzi în valoare totală de 14.000 de lei, cele două nunţi fiind organizate în locaţii diferite.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Secțiile 1-6 Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova, care au stabilit că, la două restaurante din Craiova, au fost organizate două nunţi la care a participat un număr de persoane peste limita legală admisă.

Astfel, poliţiştii au identificat administratorul celor doua societăţii comerciale în persoana unui bărbat de 47 de ani, din Craiova, fiind astfel aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, în valoare totală de 14.000 de lei, respectiv 2 sancţiuni pentru desfăşurarea activităţilor de tip nunţi/botezuri, după ora 02.00 şi 2 sancţiuni pentru desfăşurarea unui eveniment la care participă un număr mai mare de persoane decat limita legală admisă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că la unul din evenimente a participat o tânără de 27 de ani, din comuna Grădinile, judeţul Olt, care figurează ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu.

Aceasta a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.