DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, trei din Craiova, unul din Murgași, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți, luni, de către polițiștii doljeni. 

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 23/24 martie, polițiștii au fost sesizați de un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras combustibil din rezervorul unui autocamion staționat pe strada Brestei, din municipiul Craiova.

„În urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiști, au fost identificați patru tineri, trei din municipiul Craiova și unul din comuna Murgași, aceștia fiind bănuiți că ar fi sustras aproximativ 200 de litri de carburant, precum și patru acumulatori auto.

Cei patru au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.