VIDEO. Percheziții în Băilești. Peste 4.600 de pachete cu țigări găsite în...

VIDEO. Percheziții în Băilești. Peste 4.600 de pachete cu țigări găsite în locațiile folosite de un bărbat de 74 de ani

1.712
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Băilești, este suspectat că face contrabandă cu țigări, polițiștii găsind, duminică, în urma a trei percheziții, peste 4.600 de pachete cu țigări și o sumă de bani.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, au fost efectuate verificări în trei locații despre care existau bănuieli că doljeanul le folosește în acest sens.

„Ieri, polițiști din cadrul IPJ Dolj- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi Serviciul pentru Acțiuni Speciale au efectuat trei percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal, la locații folosite de un bărbat de 74 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea  unor activități infracționale de comercializare a țigaretelor provenite din contrabandă. În urma efectuării percheziţiilor, poliţiştii au găsit 4.659 pachete de țigări fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă, precum și suma de 14.515 lei, sumă ce ar proveni din săvârșirea de infracțiuni”, au transims reprezentanții IPJ Dolj.

Atât suma de bani cât și pachetele de ţigări au fost confiscate de poliţişti, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.