DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima căsuță pentru copii, realizată în cadrul taberei de sculptură ce se derulează în această perioadă în Parcul Tineretului din Craiova, este gata. 

Artistul craiovean Gabi Rizea, participant la acest eveniment organizat de Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova, a anunțat că astăzi o să fie gata și cea de-a doua căsuță.

„Prima căsuță de joacă este gata. De ziua prichindeilor o să fie gata și cea de-a doua casuță. Casuța a fost executată în cadrul taberei de sculptură în lemn organizată de Casa de Cultură Traian Demetrescu, partener RAADPFL Craiova, sub patronajul Primăriei Craiova. La mulți ani tuturor celor care au suflet de copil”, este mesajul artistului craiovean Gabi Rizea.

Tabăra de sculptură în lemn, cu motofierăstrăul, „Story Wood Cut”, a ajuns la cea de-a patra ediție.

Anul acesta, cei șase artiști care vor da viață bucăților din lemn sunt: Gabi Rizea, Ioan Ungur – Târgu Mureș, Adrian Voican – Vâlcea, Viorel Rădăcină- Bran, Gabriel Pătrașc – București și George Bostănică.

Sursă foto/video: Facebook Gabi Rizea.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.