DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mesajul Prefectului Dolj, Nicușor Roșca:

”Încă de la început vreau să le transmit locuitorilor din Dolj că starea de urgenţă va fi instituită doar pentru binele nostru, al copiilor, al bunicilor, al familiei noastre. Această măsură a fost luată şi în alte ţări, tocmai în scopul de a ne proteja. Vreau să îndemn oamenii să îşi păstreze calmul, să fie solidari cu cei de lângă ei şi pe cât posibil să limiteze deplasările de la domiciliu în această perioadă.

Instituţiile ce activează în cadrul Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dolj sunt pregătite cu măsuri în vederea prevenirii şi limitării răspândirii COVID -19. În acest sens, persoanele fără simptome care vin din zonele roşii vor intra în carantină, iar cetăţenii care sosesc din ţări unde sunt confirmate cel puţin 500 de cazuri de infecţii, se vor izola la domiciliu pentru 14 zile.

Vreau să le reamintesc doljenilor faptul că trebuie să limiteze contactul cu alte persoane, să se informeze din surse oficiale şi să nu transmită mesaje de panică altor persoane.

La Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” din Craiova sunt internate nouă persoane, trei din judeţul Dolj, iar restul din alte localităţi ale Olteniei. Avem în acest moment 149 de persoane în carantină, 474 persoane aflate în izolare şi 339 persoane ieşite din izolare.

În încheiere, le mulţumesc tuturor celor implicaţi în gestionarea acestei situaţii, asigurându-i de suportul meu constant. Este vorba despre medici, personalul din unităţile sanitare, pompieri, poliţişti şi jandarmi. Doar uniţi şi respectând regulile vom putea trece sănătoşi peste această perioadă!”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.