VIDEO! Șeful din cadrul Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene, acuzat că...

VIDEO! Șeful din cadrul Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene, acuzat că i-a împins mâncarea în faţă unei angajate, sancționat cu 5% din salariu.

7.619
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șeful din cadrul Societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene, acuzat că i-a împins mâncarea în faţă unei angajate, sancționat cu 5% din salariu.
Angajata îl acuză pe şeful ei că i-a aruncat mâncarea în față. Conducerea din cadrul societății Drumuri şi Poduri Județene au început o anchetă şi au decis să-l sancționeze pe bărbat cu 5% din salariu.

VIDEO

O angajată își acuză șeful că i-a împins mâncarea în față, gest în urma căruia femeii i s-a rupt furculița in cerul gurii și a ajuns la spital, după cum susține aceasta.

Ringo Dămureanu, președinte Sindicatul Forța Legii, a spus că „Șeful femeii îi reproșa că mănâncă în birou, iar doamna era nemulțumită că șeful fuma în birou.” Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe filmare se vede cum bărbatul se ridică de la biroul său și se oprește în fața biroului femeii, unde aceasta mânca, ia mâncarea și i-o aruncă în față după care iese afară. Conducerea instituției a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul și a luat deja o primă măsură: l-a mutat pe șeful femeii din birou.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    50

    Niste tarani !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.