VIDEO. Semafoarele din Filiași, funcționale

VIDEO. Semafoarele din Filiași, funcționale

2.450
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În orașul Filiași a fost implementat un sistem de semaforizare pentru fluidizarea traficului, acesta devenind funcțional de astăzi. Nu puține au fost situațiile când șoferii care trec periodic prin această localitate au semnalat faptul că pierdeau zeci de minute în trafic.

Autoritățile trag nădejde că prin această metodă va fi evitată formarea cozilor de mașini și că șoferii vor fi mulțumiți de cum vor tranzita localitatea, mai ales la orele de vârf.

„Astăzi, în orașul Filiași a început să funcționeze sistemul de semaforizare inteligentă.  Fie că vorbim despre conducătorii auto aflați în tranzit, cei din oraș sau de pietoni, vă rugăm să respectați regulile de circulație. Pe această cale facem un apel către toți participanții la trafic pentru un comportament adecvat, care să permită testarea în condiții optime a sistemului de semaforizare” transmit reprezentanții Primăriei Filiași. 

https://www.facebook.com/costelus.ilie/videos/2859431397448957/UzpfSTQxNDc1ODYwNTY1NDE2Njo4MzY5MTY0MjAxMDUwNDc/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.