VIDEO. Tânăr din Cerăt, acuzat de autoritățile din Italia de proxenetism și...

VIDEO. Tânăr din Cerăt, acuzat de autoritățile din Italia de proxenetism și exploatarea prostituției cu violență, prins la el în localitate

3.135
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Cerăt, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat de arestare, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatarea prostituției cu violență, a fost prins, miercuri, de către polițiștii doljeni.

Potrivit IPJ Dolj, astăzi, polițiștii au identificat, localizat, supravegheat și urmărit în trafic, pe raza localităților Segarcea și Cerăt un autoturism despre care existau indicii că este folosit de către tânărul dat în urmărire internațională.

Mașina a fost interceptată și blocată în trafic în comuna Cerăt,  bărbatul fiind prins și dus la Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Dolj.

„În baza mandatului european de arestare, tânărul a fost prezentat unității de parchet, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   30-12-2008
  Mesaje
  3

  Bravo băieților de la ,, S.Î.C. ,, Dolj, foarte operativi, cum au primit mandatul l-au și executat … cetățeanul se plimba cu autoturismul personal prin comuna de domiciliu în așteptarea lui și a vestiților investigatori, dar stai, mai este, chiar l-au blocat în trafic, ce fapte de vitejie, aproape că tindeam să îi credeam … ba bauri de 2 lei.
  Măi băieți comunicați în întregime cum s-a desfășurat acțiunea, să cunoască și populația faptul că mandatul s-a primit în aceeași zi a executării lui, cetățeanul habar nu avea de el, că altfel nu îl depistați voi chiar așa simplu pe meleagurile lui natale, iar asta cu blocatul in trafic e din filmele polițiste pe care le urmăriți voi probabil, plăsmuire a imaginației voastre bogate, omul nu știa pur și simplu ce este cu Loganurile voastre albe și neinscriptionate pe la el prin comună, și semnal de oprire se face numai de către polițistul rutier îmbrăcat regulamentar, nu de alde J. B. îmbrăcat fiță și peste cu vestuță.
  Ne plictisiți, o dați în penibil dar dă bine la mass-media nu ??? îl fericiți pe șeful vostru drag, ghioceilor.
  De autorul crimei din Parcul Romanescu nu dați niciun comunicat, vă feriți de părinții fetei când vin in audiență, vă ascundeți ca rozătoarele pe unde apucați … asta așteaptă oamenii de la voi nu comunicate de presă trunchiate in care ascundeți adevărul prin omiterea tuturor detaliilor, apropo la iarnă scoateți calendar pentru anul viitor cu top modelul serviciului ??? o să se îngrămădească femeile să îl cumpere, mai ceva ca la ofertele de tigăi, ce să mai, faceți și o linie vestimentară după chipul și asemănarea lui, doar va place marketingul …
  Uitasem ceva, unde îl duceți pe ,, săracul proxenet ,, la inspectorul șef, faceți o poză ca la pescuit, cu captura în brațe ??? mă băieți, să nu vă ia valul și doar să îl pupați apoi să îi dați drumul … știți vorba aia : ,, ai greșit buzunarul prietene „.
  In cazul vostru, ați greșit și clădirea și intrarea, arestul e în alte parte, dați pe Waze dacă nu vă descurcați.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.