DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Ișalnița, județul Dolj, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, a fost reținut, joi, de către polițiști. 

Acesta, în seara zilei de 27 februarie, ar fi încercat să pătrundă într-o locuință aflată în construcție, din comuna Ișalnița, imobil ce aparține unei femei care a și anunțat Poliția.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 27 februarie a.c., ora 23.00, un tânăr de 25 de ani, din comuna Ișalnița, folosindu-se de un obiect dur, ar fi spart geamul de la ușa de acces în locuință. Întrucât, după momentul loviturii s-a declanșat sistemul de alarmă, tânărul a fugit de la fața locului, nefiind sustrase bunuri”, arată IPJ Dolj.

Joi, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.