DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Doi bărbati, în vârstă de 30 și 34 de ani, din Băilesti, bănuiți de comiterea infracțiunii de contrabandă cu tigări, au fost reținuți, vineri, pentru 24 de ore. 

În această dimineață, polițistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au desfășurat o acțiune pentru combaterea infracțiunilor de contrabandă.

Astfel, au oprit în trafic, în comuna Cosoveni, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 30 de ani și un pasager de 34 de ani, ambii din Băileşti.

În urma controlului efectuat, polițiştii au constatat faptul că în interiorul autoutilitarei erau amenajate compartimente ascunse, în care au fost descoperiți 25 de saci care conțineau în total 12.500 de pachete de țigări, care nu aveau aplicate marcaje fiscale, precum şi suma de 2.500 de lei.

„Autoutilitara, banii, precum și intreaga cantitate de tigări au fost indisponibilizate de polițiști in vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițistii de la economic au dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbati, acestia urmând să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.