DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, au fost reținuți, marți, în urma unor percheziții efectuate în comuna Carpen, județul Dolj, într-un dosar penal întocmit pentru furt de cabluri de telecomunicaţii.

Potrivit IPJ Dolj, trei persoane, cu vârstele de 14, 18 şi 22 de ani, toţi din comuna Carpen, sunt bănuiţi că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, au secționat și furat 300 de metri de cablu de telecomunicaţii, amplasat în comuna Seaca de Pădure.

După comiterea faptei, cei trei au mers pe un câmp din apropierea comunei, unde au ars cablul, în vederea obţinerii metalului de cupru aflat în interior.

Marți, au fost efectuate percheziții, fiind găsite și ridicate mai multe mijloace de probă, despre care se crede că au fost folosite la comiterea faptei.

„Cele trei persoane au fost conduse la audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost dispusă reţinerea tinerilor de 18 şi 22 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, cei doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.