VIDEO. Un autobuz a luat foc pe strada Amaradiei

VIDEO. Un autobuz a luat foc pe strada Amaradiei

7.995
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un autobuz a luat foc, luni la prânz,  într-o stație de călători de pe strada Amaradia din Craiova.

Potrivit ISU Dolj, la fața locului a intervenit, pentru stingerea focului, Detasamentul 1 Pompieri Craiova cu trei autospeciale.

Șoferul a observat că ceva nu este în regulă în timp ce se apropia de stația pentru călători. Cele opt persoane aflate în mașină și șoferul au coborât, conducătorul auto încercând să stingă focul până la sosirea forțelor de intervenție.

Incendiul a cuprins și acoperișul unei case din apropierea stației de autobuz.

„A fost înregistrat un incendiu la un autobuz, la ora 12.50. Cu aproximativ 20 m înainte de stație, Șoferul a observat că ieșea fum din spatele autobuzului. Imediat ce a ajuns în stație, cei opt pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a sunat la 112. În tot acest timp, șoferul a acționat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă. Din cauza temperaturii și a flăcărilor, incendiul s-a propagat și la acoperișul uneia dintre casele de locuit din aproprierea stației de autobuz, degradându-se pe circa 30 metri pătrați scândura de sub tablă”, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.