VIDEO | Viceprimarul comunei Carpen, filmat în timp ce lovește un cetățean....

VIDEO | Viceprimarul comunei Carpen, filmat în timp ce lovește un cetățean. Dosar penal pentru purtare abuzivă

4.958
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Viceprimarul comunei doljene Carpen, Dumitru Bojin, a lovit un cetățean din localitate, ieri, polițiștii deschizând un dosar penal, în această cauză, pentru purtare abuzivă. 

Potrivit IPJ Dolj, ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Carpen, cu privire la faptul că mai multe persoane taie material lemnos de pe marginea unui drum din localitate, iar el nu poate trece cu autoturismul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar din verificările efectuate s-a stabilit că era vorba despre o activitate organizată de primăria localităţii respective, pentru amenajarea spaţiului verde existent pe marginea drumului public.

La un moment dat, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul de 37 de ani ar fi fost lovit cu pumnul de un bărbat de 52 de ani, viceprimarul localității.

„Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-09-2015
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    18

    Interesant mod de abordare cu acest video luat de pe alta pagina de stiri

    Nobody Famous !
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6839

    Vicele e vice.tot pe locul 2 în viata

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.