Video. Zeci de mii de bunuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră...

Video. Zeci de mii de bunuri contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră din Calafat

2.371
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 66.900 de jucării, articole textile și de încălțăminte, inscripţionate cu numele unei firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în țară, au fost descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. 

Bărbatul în vârstă de 33 de ani transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, textile din Grecia pentru o societate din Ungaria.

Cu ocazia controlului efectuat în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al autocamionului, cantitatea totală de 66.943 jucării, articole textile și de încălțăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, care erau susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, șoferul a declarat că este angajatul firmei de transport și nu avea cunoștință despre faptul că produsele ar putea fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 4.369.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Craiova.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Vai vai…de unde mai cumpara „bas***si orasului „toale” de figuri!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.