(Video)Transport agabaritic între Port Bechet și Podari

(Video)Transport agabaritic între Port Bechet și Podari

2.923
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un transport agabaritic, în convoi, se va desfășura, miercuri, în județul Dolj, pe traseul Port Bechet – Murta – Valea Stanciului – Segarcea – Podari.

Potrivit IPJ Dolj, transportul este format din trei camioane, având lățimea de 5,40 metri, respectiv înălțimea de 6,50 metri.

„Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, anunță IPJ Dolj.

Transportul va fi însoțit pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Ca si in celalalt articol pe aceasi tema va zic ca este egal cu zero. Nu intereseaza pe nimeni asta. Poate era mai interesant sa spuneti pentru ce sunt rezervoarele alea, sau ca se inoiesc rezervoarele de la fabrica de ulei sau zahar din podari. Suna ca o investitie noua ce se face la fabrica respectiva, dar asa este fix NUL ca spui de transport si nimic mai mult.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.