DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

20 elevi ai Şcolii de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel  Zăgănescu” Boldeşti, viitori subofiţeri, au început, de luni, stagiul de practică la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Oltenia” al judeţului Dolj.

Timp de şase luni, viitorii pompieri vor participa la activităţi practice şi sportive, sub îndrumarea unor cadre militare care îndeplinesc atribuţii de tutore profesional.

„În tot acest timp, elevii vor lucra câte 8 ore pe zi, fiind angrenaţi în activităţi practice sub comanda şi supravegherea pompierilor cu experinţă pe lângă care au fost repartizaţi. Astfel, vor acumula cunoştinţe practice transmise de tutorii  lor profesionali, aceştia având ca principale atribuţii explicarea modului de desfăşurare a activităţilor de serviciu, instruirea şi desfăşurarea activităţilor practice cu aceştia”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Dolj.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.