DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,67)

Municipiul Craiova intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă începând de vineri, când la ora 18.00, peste un milion de beculețe se vor aprinde în zona centrală, pe Calea București, dar și în Parcul Nicolae Romanescu.

Evenimentele de iarnă, reunite sub umbrela „Lumi Magice”, vor cuprinde surprize pentru toate vârstele, de la spectacole cu invitați celebri precum Gașca Zurli, până la căsuțe de poveste cu produse handmade, cadouri unicat pentru cei dragi, decorațiuni, vin fiert și alte bunătăți, anunță autoritățile locale într-un comunicat de presă.

„Cea mai importantă seară va fi cea de vineri, 26 noiembrie, când luminile festive vor fi aprinse în premieră, dând startul oficial al serbărilor de iarnă. Momentul va fi urmat de un concert al artistului Andrei Păunescu, care va urca pe scena amplasată în Centrul Vechi – Piața Frații Buzești. Pe aceeași scenă, în weekendurile următoare, vor fi invitați artiști ai mai multor instituții de cultură din municipiu. Lor li se adaugă și Gașca Zurli, apreciată de copiii din întreaga țară, care va veni la Craiova pe 1 Decembrie, de Ziua Națională”, se arată în comunicat.

În Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul vor fi amplasate căsuțe pictate, de unde care craiovenii pot cumpăra decorațiuni inedite, globuri personalizate, alimente și băuturi specifice sărbătorilor de iarnă, deserturi, bijuterii realizate manual și multe altele.

Totodată, locuitorii orașului pot degusta preparate alese și în zona cu food truck-uri din Piața William Shakespeare, copiii se pot distra la carusel, iar cei vor să facă mișcare pot merge la patinoarul din Piața Mihai Viteazul.

„Vedetele adevărate ale sărbătorilor de iarnă sunt copiii cuminți, pentru care vor exista ateliere speciale, care să-i pregătească pentru venirea lui Moș Crăciun. Evenimentele din seria „Lumi magice” sunt menite să ne ajute să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă, la capătului unui an cu multe încercări. Vor fi activități în toate zilele de vineri, sâmbătă și duminică, atât unde e scena principală din Centrul Vechi, între orele 18.00 – 20.00, cât și în Piața Mihai Viteazul sau pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu, la care toată lumea e binevenită, indiferent de vârstă”, mai spun reprezentanții Primăriei Craiovei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.