DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat, marți, că vor fi lansate noi modalități de înscriere pentru vaccinare, respectiv telefonic, prin call-center sau direct la centrul de vaccinare.

S-a ajuns la această concluzie, a transmis Gheorghiță, pentru că accesarea platformei este dificilă pentru foarte multe persoane.

„Vor fi în perioada următoare implementate o serie de modificări în ceea ce privește modalitatea de programare, în ideea în care extindem mijloacele și căile prin care persoanele pot să acceseze un centru de vaccinare, plecând de la ideea că în mediul rural, dar nu numai, de multe ori este dificilă accesarea platformei de programare și atunci trebuie să găsim o serie de metode complementare prin care o persoană să beneficieze de vaccinare”, a declarat Gheorghiță.

Acesta a spus că au fost găsite două variante de lucru.

„Va exista posibilitatea de programare telefonică, tot prin intermediul operatorului de call-center, persoana respectivă se va programa direct în centrul de vaccinare fără să existe nevoia creării unui cont pe platformă. O altă modalitate pe care o avem în vedere este ca persoana respectivă să se programeze direct la centrul de vaccinare. Sunt persoane din mediul rural care se pot deplasa la centrul de vaccinare și se trec pe listă exact în respectivul centru și se va stabili ziua în care să se prezinte pentru vaccinare”, a mai spus acesta.

Totodată, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare, se analizează posibilitatea de a vaccina persoane în spitale non-Covid.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.