Zborul Bologna-Craiova, anulat din cauza impactului avionului cu o pasăre

Zborul Bologna-Craiova, anulat din cauza impactului avionului cu o pasăre

8.524
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zborurile Wizz Air W6 3613 de la Suceava la Bologna şi W6 3762 de la Bologna la Craiova, programate ieri, 25 iulie 2017, au fost anulate din cauza impactului avionului cu o pasăre.

„Zborurile Wizz Air W6 3613 de la Suceava la Bologna si W6 3762 de la Bologna la Craiova programate pentru ziua de 25 iulie au fost anulate din cauza unei inspecţii tehnice neprogamate a aeronavei determinată de impactul aparatului de zbor cu o pasăre. Toţi pasagerii au fost contactaţi şi li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri WIZZ alternative, vouchere pentru alimente şi  cazare, în conformitate cu reglementările UE în vigoare şi politicii Wizz Air. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor ale căror planuri de călătorie au fost afectate de această situaţie, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei”, au transmis reprezentanţii companiei aeriene.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.