Zeci de magazine din Craiova, verificate de polițiștii de la Economic și...

Zeci de magazine din Craiova, verificate de polițiștii de la Economic și inspectorii DSV

1.893
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

30 de magazine din Craiova au fost verificate, joi, de către polițiștii de la Economic și inspectorii sanitar veterinari, cele mai multe nereguli depistate constând fie în produse vândute fără acte de proveniență, fie în neînregistrarea sumelor de bani încasate.

Polițiștii și inspectorii sanitar veterinari au depistat și un agent economic care avea la vânzare  articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci celebre, fără a putea fi însă dovedită originalitatea acestora.

„În urma acţiunii, poliţiştii au indisponibilizat articole vestimentare respective. Aceasta este o infracțiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Au fost verificate 30 de unități economice, iar pentru neregulile constatate au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei.

„În majoritatea cazurilor, poliţiştii au identificat agenţi economici care efectuau acte de comerţ cu produse a căror provenienţă nu o puteau dovedi în condiţiile legii sau nu care nu înregistraseră veniturile încasate”, a conchis reprezentantul IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.