Zeci de mii de doljeni, cu pensii mai mici din cauza unei...

Zeci de mii de doljeni, cu pensii mai mici din cauza unei erori CEC Bank. Liberalii nu se înțeleg între ei în privința subiectului

3.198
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O eroare informatică a reprezentanților CEC Bank a stârnit reacții aprinse, miercuri, în rândul pensionarilor doljeni care primesc pensia pe card, după ce aceștia au realizat că le-au fost tăiate veniturile lunare.

Liberalii doljeni au prezentat subiectul în cadrul conferinței de presă, joi, solicitând demiterea șefului CEC Bank, filiala Dolj.

Vicepreședintele PNL Dolj, Mario Oprea, a povestit cum în comuna Poiana Mare, angajata sucursalei CEC a anunțat pensionarii că PNL a tăiat pensiile.

„După ce problema a fost remediată, aceasta a revenit cu o nouă informare: sunase la PSD și PSD-ul rezolvase problema”, a spus Oprea.

Întâmplarea nefericită pentru PNL Dolj a fost că în timp ce șeful acestora, Ștefan Stoica, a spus că este vorba despre o greșeală a CEC-ului, Nicolae Giugea a venit cu o altă versiune, pe Facebook.

„La ordinul Olguței în Dolj s-au tăiat pensiile.PSD ul lasă în urmă mine îngropate. De la instalarea guvernului Orban, Olguța tot spune că liberalii vor să taie pensiile. Ieri CEC s-a conformat acestui ordin venit de la Olguța și aproape 17.000 de oameni din Dolj au primit pensiile diminuate cu 200 de lei. Când scandalul a devenit prea mare au invocat o eroare de calcul. În realitate, pesediștii din structurile din teritoriu au ordin să boicoteze prin orice mijloace activitatea guvernului”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

Potrivit reprezentanților CEC Dolj, problema a fost rezolvată miercuri seară. Practic, când s-au virat pensiile s-a utilizat un fișier greșit, sumele fiind la nivelul celor din august, aferent lunii noiembrie, după mărirea din septembrie.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6749

    ha ha

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.