Zeci de pompieri doljeni au donat sânge. Este nevoie să le urmăm...

Zeci de pompieri doljeni au donat sânge. Este nevoie să le urmăm exemplul

1.719
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 50 de pompieri din cadrul ISU Dolj au donat sânge, marți, participând astfel la campania demarată de către reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova ca urmare situației dezastruoase a stocului de sânge.

Nu este pentru prima dată, în acest an, când Centrul de Transfuzii Craiova caută soluții în exteriorul instituției pentru a mai rezolva din marea problemă a stocului de sânge.

La ISU Dolj, s-au prezentat, la sediul inspectoratului, peste 50 de cadre care au dat o mână de ajutor în acest sens.

„Înţelegând nevoile comunităţi pe care o servim, pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au participat, în data de 15 octombrie, la campania de donare de sânge, iniţiată de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Craiova”, a menționat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Și pompierii din cadrul celorlalte subunități de intervenție din județ vor urma exemplul celor din Craiova și vor dona sânge, joi, la Băilești.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.