Zeci de șoferi vitezomani, amendați de către polițiștii doljeni

Zeci de șoferi vitezomani, amendați de către polițiștii doljeni

1.871
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de amenzi au fost aplicate, duminică, de către polițiștii doljeni, șoferilor care au depășit viteza regulamentară, valoarea sancțiunilor fiind de peste 15.000 de lei.

Acțiunea oamenilor legii a vizat regimul legal de viteză, 50 dintre cei 73 de șoferi amendați făcând parte din categoria celor care apasă prea tare pedala de accelerație.

„La data de 6 ianuarie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova au executat o acţiune, pe principalele drumurile naţionale şi europene din judeţul Dolj, în scopul prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză. Oamenii legii au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale, 50 dintre acestea vizând conducătorii auto care au depăşit viteza regulamentară”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de peste 15.000 de lei, iar ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.