„Zilele Craiovei” vor fi amânate

„Zilele Craiovei” vor fi amânate

4.624
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Executivul Primăriei Craiova supune, joi, votului consilierilor locali, un proiect de hotărâre pentru amânarea manifestărilor „Zilei Municipiului Craiova” din 2020. Decizia vine pe fondul restricțiilor impuse de starea de alertă în contextul epidemiologic al pandemiei de Coronavirus.

Din 2013, Zilele Craiovei se sărbătoresc la 1 iunie, iar manifestările se desfășoară pe parcursul mai multor zile, cuprinzând, între altele, concerte, spectacole, activități culturale în spații închise și deschise. Având în vedere măsurile impuse pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19, este imposibilă desfășurarea evenimentelor.

In consecință, municipalitatea propune:

Amânarea sărbătoririi Zilei Municipiului Craiova 2020 la o dată care va fi propusă și supusă aprobării ulterior în cadrul Ședinței Consiliului Local din anul curent“, conform proiectul de HCL care urmează să fie pus pe masa CLM pe 28 mai 2020.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  Pacat, mare pacat. Bine totusi ca nu s-au anulat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.