Bariera Vâlcii trece la faza de balast și piatră spartă

Bariera Vâlcii trece la faza de balast și piatră spartă

1.180
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Constructorul care reabilitează Strada ”Bariera Vâlcii” încheie, astăzi, etapa de înlăturare a pământului umed și turnarea de piatră spartă și balast. Urmează, apoi, ca strada să fie adusă la cotă. 

 

Între Termo II și Str. Parângului a fost scos pământul umed, din cauza căruia strada ar fi putut ceda. În locul lui, muncitorii pun piatră spartă și balast, pentru ca, ulterior, drumul să fie adus la cotă. ”Mai sunt circa zece metri până la Strada Parângului, de unde trebuie scos acest pământ, dar e o zonă unde sunt parcate foarte multe mașini. În funcție de cum decurg lucrurile, pentru că se va lucra și în week-end, inclusiv duminică, de săptămâna viitoare sperăm să trecem la turnarea straturilor de asfalt, pentru că vor fi trei, însă rămâne de văzut abia după ce trecem de toate lucrările din etapa aceasta”, a precizat viceprimarul Dan Dașoveanu.

 

Foto: arhivă

9 COMENTARII

 1. #1
 2. #2

  La faza de asfalt cand plm trece

 3. #3

  E bn …in urmatorii 2 ani lucrarile se vor finaliza

 4. #4
  BuT
  Member
  Data de inscriere
   08-01-2010
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  220

  Pacaleala de 1 Aprilie

 5. #5
 6. #6
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3996
  Citat Mesaj initiat de BuT
  Pacaleala de 1 Aprilie

  Daa

 7. #7

  Si prin cate faze mai trebuie sa treaca pana o sa putem circula cum trebuie ??

 8. #8
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  3335

  cred ca de craciun este gata.

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 9. #9

  Minunea continuă, măcar 4 m să mai lase asa că e păcat, oamenii s au obisnuit de ani de zile, si au luat masini off road si acum ce faceti sau ce incercati să faceti? Să asfaltati tot

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.