CJ Dolj plătește 278.000 lei pentru o… strategie de dezvoltare a județului

CJ Dolj plătește 278.000 lei pentru o… strategie de dezvoltare a județului

865
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Judeţean Dolj a scos la licitaţie serviciile pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare economico-socială a judeţului, pentru care a alocat de la bugetul judeţean nici mai mult nici mai puțin de 278.225 de lei. Noutatea cu care ar putea veni această strategie este greu de identificat din caietul de sarcini, semnat de directoare Ileana Măjină, prin care se solicită ca cea mai mare parte a lucrării să cuprindă informaţii deja cunoscute, cum ar fi cele legate de aşezarea geografică, factori şi resurse naturale, aspecte legate de activitatea CJ: componenţa, management resurse umane etc., dar şi legate de structura populaţiei şi dinamica demografică. 

Consiliului Judeţean explică, potrivit anunţului făcut pe e-licitatie.ro, că strategia de dezvoltare economică-socială a judeţului are rolul de a orienta dezvoltarea economică, socială, teritorială echilibrată a unităţii administrativ-teritoriale în perioada 2014-2020, „fundamentând accesul la fondurile europene, sursele de finanţare interne publice şi private, precum şi cele provenind de la alte categorii de donori în contextul actual creat de aderarea României la Uniunea Europeană”.

CJ Dolj a anunţat, de asemenea, că firma care va elabora această strategie va lucra în strânsă colaborare cu o echipă desemnată în acest scop de către instituție. Strategia va fi aprobată de plenul CJ Dolj, în urma acestei aprobări urmând să se facă şi cea de-a treia plată şi ultima a contractului de servicii.

Definitivarea unei viziuni şi stabilirea principalelor direcţii de dezvoltare şi obiective specifice ar putea fi, totuși, stabilite şi de specialiştii CJ, pe baza „oportunităţilor de finanţare din sursele publice şi private, interne şi externe”. La fel şi planul de acţiuni pentru perioada 2014-2020.

Cei interesaţi de realizarea acestei strategii pot depune oferte până la 17 februarie a.c., iar obiectul contractului presupune parcurgerea a trei etape din partea prestatorului: o etapă de analiză şi colectare a datelor, o etapă de elaborare a strategiei, precum şi o etapă de consultare publică si de aprobare a acesteia.

4 COMENTARII

 1. #1

  Data de inscriere
   02-10-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  22468

  ieftin rau

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   18-10-2005
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  17

  ce nevoie mai avem de cj si de primar daca platim (chiar bani multi) firme sa gandeasca planuri de dezvoltare? dna ul se aude?

 3. #3
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3547

  firma castigatoare e din psd?hai ca sint sigur

 4. #4
  Newcomer
  Data de inscriere
   13-03-2010
  Mesaje
  50

  nu stiam k au loc concerte in craiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.