Consiliul Județean Dolj face Centru sportiv și de agrement în zona Aeroportului

Consiliul Județean Dolj face Centru sportiv și de agrement în zona Aeroportului

1.285
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,33)

Terenuri de fotbal, baschet, handbal și volei, pereți pentru escaladare, piste de bowling, mese de biliard, săli de fitness, toate vor fi realizate printr-un proiect care va costa circa 3,3 milioane de euro (bani de la Uniunea Europeană), plus cofinanțarea din partea Consiliului județean Dolj, beneficiarul lui. Contractul pentru realizarea investiției urmează să fie semnat în curând, iar  Centrul sportiv trebuie să fie gata în 2015.

Zona aleasă pentru amplasament are o suprafață de 4 hectare și este situată lângă Aeroportul Internațional Craiova, în spatele blocurilor aviatorilor.

Centrul turistic de agrement și sport cred că vine exact la momentul potrivit, acum, când echipa noastră a promovat în prima divizie și va avea nevoie de o bază de pregătire la cele mai înalte standarde. Va f o bază cu două terenuri de fotbal, unul înierbat și unul cu gazon artificial și cu facilități pentru practcarea mai multor sporturi. Aveam nevoie de un asemenea proiect, pentru că Doljul trebuie să devină atractiv din toate punctele de vedere. În acest centru sportiv vor putea fi desfășurate activități variate. Terenurile vor fi dintre cele mai bune, vor avea și tribune, vor fi parcări, alei și spații verzi, dar și o nocturnă omologată”, a afirmat, astăzi, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Foto: arhivă



7 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     08-10-2007
    Mesaje
    107

    pentru aceasta constructie trebuie acceptul ochelaristului

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1244

    Foarte bine desi cam departe de oras

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    A%%
    Oldtimer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    1306
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    Foarte bine desi cam departe de oras

    Nu-i pentru ”fraieri” (=votanți).

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-08-2012
    Mesaje
    24

    Ma bucur, vom deveni un oras plin de „sportivi”.

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     25-05-2009
    Mesaje
    101

    Sper ca nu fac pe amplasamentul actualului Centru Experimental Banu MAracine… CA e f frumos acolo ar fi pacat sa il strice….

  6. #6
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    1179

    Proiectele astea sper sa nu dureze cat tine campania electorala pentru prezidentiale si apoi sa fie uitate in cine stie ce sertar…

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  7. #7
    Spammer
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1070

    Parca mai avem o asemenea „baza” si in Parcul Tineretului,iar terenurile sunt mereu goale de cand au pus accize pe ora de fotbal/tenis !!! Un astfel de proiect este exact ce avea nevoie Craiova !!!! Ieeeeeeeeeeeeee !!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.