Craiova: Tronsonul dintre Str. Toamnei și Str. Teilor, închis până la miezul...

Craiova: Tronsonul dintre Str. Toamnei și Str. Teilor, închis până la miezul nopții

5.596
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Circulația rutieră a fost închisă, în această dimineață, pe strada Viilor, tronsonul cuprins între Strada Toamnei și Strada Teilor, din cartierul Bariera Vâlcii, au anunțat, astăzi, reprezentanții municipalității. Traficul va fi restricționat până la ora 24:00.

Potrivit unui comunicat de presă, circulația este oprită ”în vederea asfaltării, în cazul în care condițiile meteo vor fi favorabile”. Conform informațiilor transmise de Biroul de presă din cadrul Primăriei Craiova, ”în situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează utilajele de asfaltare, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere”.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    2

    Aia este o porcarie de strada, si daca nu ma insel este asfaltata sau betonata de zeci de ani. Mai bine se axau pe strazi care sunt de pamant si mai de interes pentru asta, nu ca cei din zona nu merita o strada nou asfaltata, dar daca faci paia care are asfalt sau beton pe ea, si lasi altele mult mai importante care sunt de pamant, mi se pare o porcarie crasa, asta daca nu sta cineva cu influenta in zona, ca asa nu vad cum ar fi facut astia strada aia. La noi se poarta asta, sta cineva in zona se face, nu sta caput, la namoloasa cu ei.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.