Doljul primeşte încă 19 milioane euro pentru racordarea populaţiei la apă şi...

Doljul primeşte încă 19 milioane euro pentru racordarea populaţiei la apă şi canalizare

627
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată din Dolj va fi completat cu o nouă aplicaţie, în valoare totală de 19 milioane de euro, inclusiv TVA, care vizează conectarea integrală a populației la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare prin realizarea de branşamente şi racorduri în localităţile incluse în prima fază a masterplanului.

Aplicaţia prevede realizarea a peste 6.600 de branșamente la rețeaua de apă și a aproape 8.000 de racorduri la cea de canalizare în Băilești, Bechet, Călărași, Ciupercenii Vechi, Dăbuleni, Filiași, Poiana Mare și Segarcea.

Studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici ai viitoarei investiţii au fost aprobaţi, joi, în cadrul adunării generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Oltenia“, găzduită în sala de ședințe a CJ Dolj și condusă de șeful administrației județene, Ion Prioteasa, în calitate de președinte al asociației.

E o zi importantă în calendarul masterplanurilor pentru apă și deșeuri, în gestionarea cărora consiliul judeţean este implicat cu toată forţa, două strategii ce vizează rezolvarea unor aspecte esenţiale pentru dezvoltarea Doljului şi asigurarea unor condiții firești de civilizaţie pentru locuitorii de pe tot cuprinsul său„, a declarat Ion Prioteasa.

4 COMENTARII

 1. #1
  Addicted!
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   1n 743 Fu7ur3
  Mesaje
  1927

  O suma frumoasa,sper sa mai schimbe din conducte.

 2. #2
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  624

  da sa si faca daca fac ca in albesti

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   09-12-2006
  Mesaje
  177

  Poţi să-l racordezi la orice, românul când o auzi că trebuie să plătească după aia apă şi canal, tot în lighean în curte se spală (dacă se spală) şi tot în căcăstoarea din fundul curţii îşi face nevoile, asta dacă nu găseşte o metodă să fure.

 4. #4
  0-day Member
  Data de inscriere
   05-03-2014
  Mesaje
  0

  cred ca doamna primar olguta nu uita iar de car Facai nici acolo nu avem canalizare si canalul de colectare principal este la 300 de metri de Facai.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.