Elevii care au luat 10 la BAC vor primi de la CJ...

Elevii care au luat 10 la BAC vor primi de la CJ Dolj câte 1.500 de lei

13,590
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Județean Dolj a aprobat azi alocarea a 6.000 de lei pentru a-i recompensa pe elevii doljeni care au reușit să obțină media 10 la sesiunea de bacalaureat 2017. Este vorba despre patru absolvenți de la trei colegii din Craiova.

Adina Ruxandra Buzera, de la Colegiu Național (CN) ”Carol I”, Adina Ștefania Cîrstea și Adela Ungureanu, ambele de la CN ”Elena Cuza” și Mădălina Mandache, de la CN ”Frații Buzești” vor primi câte 1.500 de lei fiecare, drept recompensă pentru performanța obținută la ”examenul maturității”, aceea de a obține zece pe linie la toate probele.

Reprezentanții CJ Dolj spun că recompensarea tinerilor este un stimulent care ar trebui să stârnească interesul elevilor pentru studiu și obținerea notelor maxime de către un număr cât mai mare de absolvenți.

 

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-04-2007
  Mesaje
  406

  De ce plm sa le dai bani au invatat pentru ei nu pentru orasu craiova , ce sa mai faca si retarzi astia din primarie ca se plictisesc ….

 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   08-09-2017
  Mesaje
  9

  Satanism Spritual, vrăji/magie/vrăjitorie, adevărul despre Noua Ordine Mondială evreiască, controlul minții-psihotronică, influențarea comportamentului, adevărul despre minciunile creștisnimului, islamului și altele.

  Intră pe siteurile:

  https://www.seruah.com
  http://bucurialuisatan.com
  http://crestinismulexpus.blogspot.com

  Studiază, împuternicește-te și fii liber!

  Tu nu ești o vită. Tu poți orice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.