Craiova: Fosta piață din Brestei propusă ca sală de box

Craiova: Fosta piață din Brestei propusă ca sală de box

1.838
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Spațiul în care a funcționat piața agro-alimentară din cartierul Brestei ar putea fi transformată în sală de box. Propunerea a venit din partea reprezentanților Secției de Box, iar municipalitatea a luat în calcul doleanța sportivilor. Ideea nu este nouă. Datează din 2013, când conducerea Box Club Universitatea Craiova a mai înaintat o cerere în acest sens.

 

Luăm în calcul ideea de a muta ringurile de box în fosta piață din Brestei. Cei de la secția de box au cerut ca ea să fie închisă cu termopan și transformată în sală de antrenamente”, a afirmat Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, la sfârșitul săptămânii trecute.

 

Aceasta a mai spus că a luat în calcul și amenajarea unei piste scurte de atletism în Grădina Botanică. Asta în condițiile în care sportivii din Craiova se confruntă cu lipsa spațiilor de antrenament.

 

Sursa foto: oltenasul.ro

 



10 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5026

    E o glumă proastă? Și așa zona aia colcăie de infractori. Mai vor să facă și sală de box acolo.. să fie și mai mulți infractori prin zonă.. Liceul ăla de langă are reputație proastă de cuib de infractori de când îl știu eu.. Se învârt pe acolo tot felul de oameni dubioși și țigani.. având în vedere că cuibuil țiganilor de pe râului este la 5 minute distanță de mers pe jos.. Aiurea.. Nu v-ați întrebat de ce stau tot timpul patrule de jandarmi și de poliție aproape non-stop acolo?? Fiindcă sunt numai îngerași pe acolo?

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2

    Piata a fost facuta sa spele ei niste bani !Daca aveau intentia sa faca piata cu adevarat o faceau ca pe cea din Craiovita ! Rusine ! Am asteptat atat si mergem tot la piata mare !

  3. #3
  4. #4

    Toți banii or fi murdari de trebuiesc spălați?

  5. #5

    Și eu am practicat box de performanta la Craiova. În sfârșit exista soluții ptr sportul cu mănuși, sa sperăm că se pune și în aplicare ptr ca am avut și încă mai avem sportivi foarte buni dar ca în toți anii nu am avut condițiile necesare ptr a putea sa ne antrenam așa Cum trebuie. Craiova mereu a fost săracă în acest sport ptr ca primăria sa axat numai pe fotbal și atletism. Rușine ca închideți ușa tinerilor ce vin din spate și vor sa se afirme dar nu au condiții.

  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-01-2016
    Mesaje
    7

    O soluție foarte buna….cineva comentează pe aici ca snt infractori in zona …prietene pt box este propusă aceasta fosta asa zisa piața,nu salon de manechine,zic fosta piața ca ea săraca a fost făcută de SoloMen pt a mai papa cineva bani aiurea,acum ar vrea sa mai pape si finisorul….prietenii stiu de ce!

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-01-2012
    Mesaje
    17

    Aveti idee cine a fost constructor?Ce firma a facut piata aceasta?

  8. #8

    Daca sunteti din Craiova si ati avut posibilitatea sa o vedeti mi-ati da dreptate !Brestii este un cartier mare care are nevoie de o piata asa cum trebuie !

  9. #9

    Ori-cum aveți dreptate făceam haz de necaz

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3557

    Poate ca era mai utila ca piața…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.