Lia Olguța Vasilescu către deputatul Mihai Voicu: “Nu-mi da lecții anticorupție, bubosule!”

Lia Olguța Vasilescu către deputatul Mihai Voicu: “Nu-mi da lecții anticorupție, bubosule!”

4.543
69
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Reactie_Olguta_vasilescu_1După ce deputatul Claudiu Manda a înjurat birjărește un craiovean plecat la muncă în Anglia, astăzi primarul Craiovei a sărit la gâtul deputatului Mihai Voicu. Într-o postare pe facebook Voicu a criticat atitudinea colegului său Manda. “Două observații, pline de dezgust:
1. Așa tratează președintele PSD Dolj un craiovean
2. Nu doar politețea, ci și cratimele reprezintă un mister pentru PSD” a postat Voicu pe pagina sa, alături de printscreen-ul ce arată conversația dintre Sorin Iovu șoferul de TIR și deputatul PSD Claudiu Manda.

Cu 2 zile înainte Mihai Voicu făcuse o remarcă și la adresa pierderii de către Craiova a competiției pentru desemnarea Capitalei Culturală Europeană.

Reactie_Olguta_vasilescu_2Miroase foarte urât cu proiectul Craiovei. Știați că proiectul din Baia Mare a costat 5000 de euro iar cel din Craiova 3.000.000? Baia Mare s-a calificat . Fără comentarii.
Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei a reacționat dur pe pagina personală de Facebook, la adresa deputatului PNL Mihai Voicu “De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat într-una din vizitele anuale prin județ și a și ținut să-și împărtășească prostia și altora, că în Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!!! de euro doar pentru competiția Capitală Culturală. Cum a adunat el? Cum făcea la partid cu colecta de pe la șefii de deconcentrate? Nici măcar! A adunat bugetul anual al TUTUROR instituțiilor de cultură din Craiova. După părerea lui ar trebui să desființăm cu totul filarmonica, teatrul de păpuși, opera, casa de cultură, ansamblul folcloric etc. Normal că ar vrea să le deființăm, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, că oricum nu vine prin județ. Mișule! Un sfat! Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”.
Comentariile au început să curgă la postarea primarului Lia Olguța Vasilescu. Printre cei care și-au dat cu părerea se numără și viceprimarul Craiovei Dan Dașoveanu. “Nu l-am văzut la un eveniment cultural în ultimii 10 ani! Poate preferă manelele!”, a spus acesta. Culmea este că Primăria Craiova s-a asociat anul trecut în luna mai, cu Caravana lui Axinte și a organizat în centrul orașului un spectacol cu manele și momente vulgare. Prinre cei care au urcat pe scenă s-a numărat manelistul Vali Vijelie.

Foto: nouapresa.ro



69 COMENTARII

  1. #41
  2. #42

    Stiti ce e penibil? Femeia asta, Olguta Vasilescu, cu lucruri bune, cu lucruri mai putin bune, traieste si se zbate pentru acest oras. Misu Voicu, daca nu stiati(si in afara de postacii pnl, multa lume nu stie) este deputat de Dolj. Am o simpla intrebare: in afara de faptul ca nu a calcat pana acum in Dolj, de la campanie, cautai si voi sa vedeti daca a vorbit macar odata despre aceasta zona!

  3. #43

    Acum pe bune………….hai sa ii comparam pe cei doi…………Olguta si Mihai Voicu………….nu s-a scris degeaba „Frumoasa si Bestia„

  4. #44

    la cete merita acest Voicu a fost foarte eleganta

  5. #45

    Mihai Voicu ce vrea defapt? Sa castige voturi? In teritoriu cand vine? Este deputat pnl de Dolj. L-ati vazut careva prin zona, in afara de lansarea candidaturii lui Pavel Badea/. Primarita cred ca a gresit…………..e mai mult urat decat bubos

  6. #46

    voicu e un distrus care crede ca daca i-a pus Alinuta masca pe figura poate sa faca orice … un distrus complexat

  7. #47

    hai ca deja exageram … cine plm e acest voicu … e de vina Olguta ca il aminteste in postari … ii face notorietate prostului

  8. #48
  9. #49

    macar de mario oprea am auzit … nu e ala de a violat elevele?

  10. #50

    nu baaaaaaaaa ala e Visan )) ce dracu sa violeze mario )))

  11. #51

    Va imaginati ca aceasta femeie ii pune la punct pe toti cei care se dau cocosi? Merita tot respectul !

  12. #52
  13. #53

    dupa ce a bagat tot pardidul oxigen in ea )))))

  14. #54

    Dar Mihai Voicu, nu este cel care a facut accident cu masina si a lovit o batrana, apoi a fugit de la locul accidentului? Ce s-a mai intamplat cu acel caz? S-a musamalizat?

  15. #55

    Vaiiiiiii………….nu pot sa cred! De aia se lua Olguta de el ca e bubos?)))))))))

  16. #56

    Rodica neacsu, scuza-ma ca te intreb…tu esti pupindosista de serviciu? Iti citesc comentariile si ma surprinde insistenta cu care aperi un om despre care se stiu in toata tara foarte multe lucruri negative. Predomina aspectele negative. Sigur, ca primar poate a si facut ceva. E absurd sa nu faci intr-un mandat nimic. Trebuie sa aiba si ea mici realizari. Totusi, cunoscandu-i iesirile, nesimtirea, lipsa bunului simt, incultura etc, etc ce va face sa o pupati in halul asta? Sunteti platita pentru asta? Sunteti rude? Sau o faceti din convingere?

  17. #57

    Mesaje

    […] Craiovei a replicat ulterior, potrivit craiovaforum.ro, tot în cadrul unei postări pe Facebook: "De parcă doar el ar posta numai tâmpenii! Mișu […]

  18. #58

    Nu stiu de ce trebuie sa jicniti Nu conteaza cum arata un om.conteaza ce realizeaza Daca s a facut ceva in oras nu a facut nimeni pe banii lui sunt bani nostri

  19. #59
  20. #60

    aceasta femeie jalnica pt Craiova ….asta e primar…nici de licitatii corecte si eficiente pe bani europeni n-a fost in stare…ce dracu , aveti val pe fata…nu vedeti ce se intampla cu darapanaturile din Craiova …si de gropile si strazile sin Craiova care se lucreaza mai mult in sezon rece decat in cel cald cand trebuie…sa enumar si altele….eu zic sa va ocupati de ograda voastra ca nu stiti cu ce se mananca sectorul constructiv

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.