Municipalitatea dă termen 5 săptămâni pentru ”Bariera Vâlcii”

Municipalitatea dă termen 5 săptămâni pentru ”Bariera Vâlcii”

1.706
29
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De luni se reia munca pe șantierul Bariera Vâlcii, au anunțat, azi, reprezentanții municipalității craiovene. De departe cea mai controversată lucrare de infrastructură rutieră din oraș, Strada ”Bariera Vâlcii” ar urma să fie gata în cinci săptămâni, potrivit unei declarații a viceprimarului Dan Dașoveanu.

 

Consilierul local Marian Vasile i-a cerut primarului Craiovei să-i răspundă, în scris, ce se întâmplă pe ”Bariera Vâlcii”, fiind nemulțumit de explicațiile Oguței Vasilescu despre motivele care au stat la baza întârzierii lucrărilor. ”Doamna primar spune că s-a tot certat cu fel de fel de firmulițe care lucrează acolo. Nu există un antreprenor, de ce ne certăm cu subcontractanții? Antreprenorul este Teldrum S.A, nu ne interesează firmulițele. Acolo avem o problemă reală și nu suntem în stare s-o rezolvăm”, a afirmat Vasile, reamintind că vrea un răspuns de la edil și acela să fie în scris.

 

Cum primarul a lipsit de la ședința de azi a Consiliului Local, viceprimarul Dan Dașoveanu a intervenit, dorind să răspundă acestei interpelări, argumentând că vrea să ofere o explicație pentru că e o problemă de interes general. ”De luni se începe lucrul pe Bariera Vâlcii. În cinci săptămâni avem promisiunea că se va încheia această lucrare care, într-adevăr, a durat mai mult decât trebuia”, a afirmat viceprimarul.

 

29 COMENTARII

 1. #1
 2. #2

  5 săptămâni începând de când?

 3. #3

  5 saptamâni începând de la 1 Ianuarie !

 4. #4
 5. #5
 6. #6
  De-al casei
  Data de inscriere
   29-01-2009
  Mesaje
  385

  Cincinal….

 7. #7
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  5102

  5 Saptamani incepand cu 1 Aprilie ))

  V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
 8. #8
 9. #9
 10. #10

  in 5 sapt dan nu consecutive

 11. #11

  Cel mai prost primar care la avut Craiova. Olguta Vasilescu nu ești făcută pentru administrarea unui oraș. Ai alte calități………..care îți fac cinste.

 12. #12
 13. #13

  )) 5saptamani…1da si 2pa ) pana la toamna e gata

 14. #14

  Nu credddddd!mai vine un îngheț ca mai este femartie si ne liniștește.10 metri de strada la tancodrom 3saptamini)))

 15. #15

  Vin alegerile si se grabeste primarita ))

 16. #16

  Vă fi prima minune..Vasileasca

 17. #17

  Înainte nici lumina nu aveam acolo mergeam pana în Simnicul de Jos de la școală pe întuneric și strada era numai gropi. An văzut acum ca s-a schimbat mult Bariera Valcii dar tot mai au de restructurat câte ceva. Numai ca mereu amâna lucrările nu le pasă de cetățenii acestui cartier care an de an se lupta cu namoalele,și gropile de pe sosea.

 18. #18

  Daca o gropa dureaza 6 luni. O strada va dura 6ani? Ce au de gand cu mizeria de pe Rocada? Cauta petrol??

 19. #19
 20. #20
  Newcomer
  Data de inscriere
   19-01-2008
  Mesaje
  21

  Adevarul este ca orasul este sufocat de mizerie, gropi, semafoare disfunctionale si o circulatie infernala. Plus …somaj la greu, saracie lucie si,din pacate, multi oameni tristi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.